Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας"

Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK
0


Οι ηθοποιοί Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον, ζευγάρι στη ζωή, απέκτησαν το δικό τους αστέρι ο καθένας στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια διπλής τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες.


«Σου οφείλω την υπέροχη ζωή μου», δήλωσε ο 66χρονος ηθοποιός στην Γκόλντι, σύντροφό του στη ζωή τα τελευταία 33 χρόνια, ενώ φωτογραφίζονταν δίπλα στ' αστέρια τους, πάνω στο κόκκινο χαλί.


Το διάσημο ζευγάρι συνόδευσε στην εκδήλωση η κόρη της Γκόλντι Χον, η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, καθώς και η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν και ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης του Κερτ Ράσελ σε πολλές ταινίες, μεταξύ τους το γουέστερν "Οι μισητοί οκτώ".

Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK
Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK
Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ απέκτησαν αστέρια στη "Λεωφόρο της Δόξας" Facebook Twitter
EPA/PAUL BUCK

Η Γκόλντι Χον, 71 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της το 1967 και βραβεύτηκε με Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου το 1970 για την ερμηνεία της στην ταινία "Το Λουλούδι του Κάκτου". Έκτοτε γύρισε περίπου 30 ταινίες.


Ο Κερτ Ράσελ άρχισε να παίζει σε ηλικία 10 ετών σε τηλεοπτικές σειρές πριν αρχίσει να παίζει στον κινηματογράφο.


Η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται είναι οι "Φρουροί του Γαλαξία 2" που από σήμερα προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες.


Κερτ και Γκόλντι πρωτοσυναντήθηκαν το 1968. Ωστόσο η γνωριμία τους άρχισε το 1984, όταν βρέθηκαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας "Swing Shift". Από τότε ζουν μαζί και θεωρούνται πλέον ένα από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ με τη μεγαλύτερη μακροημέρευση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM