Σάλος με το βιντεοκλίπ του Snoop Dogg- Ο Τραμπ ζητά φυλακή

Σάλος με το βιντεοκλίπ του Snoop Dogg- Ο Τραμπ ζητά φυλακή Facebook Twitter
2

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε εμμέσως πλην σαφώς ο Snoop Dogg να συλληφθεί και να πάει στη φυλακή, μετά το βιντεοκλίπ που εμφανίζει τον ίδιο κλόουν και τον γνωστό ράπερ να τον πυροβολεί. 

«Μπορείτε να φανταστείτε την κατακραυγή αν ο Snoop Dogg, με την αποτυχημένη καριέρα του και τα σχετικά, είχε σημαδέψει και πυροβολήσει με το όπλο τον Πρόεδρο Ομπάμα; Φυλακή!», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, αναφερθείς στο στιγμιότυπο που ο Snoop Dogg υποτίθεται πως πυροβολεί με ένα ψεύτικο όπλο έναν «κλόουν» Τραμπ.

Νωρίτερα, ο Μάικλ Κοέν, προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού Προέδρου, είχε δηλώσει στο TMZ, πως «έπαθε σοκ» με συγκεκριμένο βίντεο του τραγουδιού «Lavender» του μουσικού συγκροτήματος BadBadNotGood, στο οποίο ο διάσημος ράπερ σημαδεύει με ένα ψεύτικο πιστόλι έναν κλόουν που διακωμωδεί τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Κοέν είχε σχολιάσει πως Snoop Dogg θα έπρεπε να απολογηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο Πρόεδρος δεν είχε προβεί ακόμη τότε σε κάποια επίσημη δήλωση.

«Είναι εντελώς απαράδεκτο. Ο Snoop οφείλει στον Πρόεδρο μια συγγνώμη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αστείο σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός προέδρου και έχω πάθει σοκ ειλικρινά, γιατί πίστευα πως είναι πολύ καλύτερος από όλο αυτό«, σχολίασε ο Κοέν.Επιπλέον, έσπευσε να διευκρινίσει πως θα ένιωθε ακριβώς το ίδιο αν το βίντεο αφορούσε τον Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν εκείνος Πρόεδρος των ΗΠΑ. «Σίγουρα δεν θα το δεχόμουν ούτε αν έδειχνε τον Πρόεδρο Ομπάμα. Οπωσδήποτε δεν το δέχομαι ούτε για τον Πρόεδρο Τραμπ και για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι καν αστείο, ούτε καλλιτεχνικό», πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Κοέν λέει πως ο Snoop Dogg και οι υπόλοιποι θα έπρεπε «να μάθουν πως οφείλουν να σέβονται την εξουσία του Προέδρου». «Απλώς και μόνο επειδή θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το προσωπείο της τέχνης ή της καλλιτεχνικής ελευθερίας του λόγου δεν σημαίνει πως είσαι και σωστός. Ο Snoop το γνωρίζει αυτό και στην προκειμένη περίπτωση έφτασε πολύ κοντά στα όρια», λέει. 

Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, που κατέβηκε εναντίον του Τραμπ, στις εσωκομματικές εκλογές, επίσης καταδίκασε το βίντεο. «Ο Snoop δεν θα έπρεπε να το κάνει. Σε αυτή τη χώρα έχουμε περιστατικά δολοφονίας προέδρων, οπότε ο,τιδήποτε σχετικό είναι κάτι που πρέπει να το προσέχουμε. Πιστεύω πως ο κόσμος μπορεί να διαφωνεί με τις πολιτικές, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τέτοια πράγματα, επειδή αν το δει αυτό ο λάθος άνθρωπος και πάρει λάθος ιδέα, τότε θα υπάρξει πρόβλημα...», είπε ο Ρούμπιο στο TMZ. 

Από την πλευρά του ο Snoop Dogg επέμεινε πως δεν είχε κατά νου οποιαδήποτε αντιπαράθεση κάνοντας το βίντεο. «Όταν βγάζω κάτι, ποτέ δεν περιμένω ή ψάχνω για αντιδράσεις. Το βγάζω απλώς επειδή νιώθω πως κάτι έλειπε. Κάθε φορά που ρίχνω κάτι, προσπαθώ να καλύψω ένα κενό. Νιώθω πως υπάρχει πολύς κόσμος που φτιάχνει ωραίους δίσκους, διασκεδάζει, αλλά κανείς δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα με αυτόν τον γαμ@@νο κλόουν ως Πρόεδρο, και τις μ@@ίες που αντιμετωπίζουμε εκεί έξω, οπότε ήθελα να κάνω λίγο μια παύση στους δίσκους για παρτάρισμα και να φτιάξω έναν με διαφορετικό ύφος», ανέφερε μιλώντας στο Billboard. 

Δείτε το επίμαχο βιντεοκλίπ:

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM