Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα και τα δίδυμα που κυοφορεί η Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα και τα δίδυμα που κυοφορεί η Αμάλ Facebook Twitter
0

O Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του Αμάλ Αλαμνουντίν και την πατρότητα καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η γέννηση των διδύμων.


Ο 55χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη» ανέφερε μιλώντας στο γαλλικό πρόγραμμα Rencontres de Cinema.

Ο αμερικανός σταρ είπε επίσης πως όλοι οι φίλοι του ζευγαριού ήταν πολύ υποστηρικτικοί αν και αρχικά τον είχαν κάνει στόχο πειραγμάτων και αστείων.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι ισχυρίστηκε προηγουμένως πως ο ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένος, αλλά και νευρικός που θα γίνει πατέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμάλ Αλαμουντίν έχει ήδη αποφασίσει πως θα φέρει τα δίδυμα στον κόσμο σε μια κλινική του Λονδίνου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM