Ο Τζάστιν Μπίμπερ μαθαίνει πώς γίνεται σωστά το «Pen-Pineapple-Apple-Pen» σε μια διαφήμιση στην Ιαπωνία

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μαθαίνει πώς γίνεται σωστά το «Pen-Pineapple-Apple-Pen» σε μια διαφήμιση στην Ιαπωνία Facebook Twitter
0

Το «Pen-Pineapple-Apple-Pen», το περίεργο και αστείο τραγούδι του Ιάπωνα Piko Taro, μετρά αυτή τη στιγμή στο YouTube περισσότερα από 45 εκατ. views κι ανάμεσα στους εκατοντάδες θαυμαστές του συγκαταλέγεται και ένας πολύ διάσημος- ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Καναδός τραγουδιστής δήλωσε από την πρώτη στιγμή δημοσίως το πόσο του άρεσε το τραγούδι, το οποίο και μοιράστηκε πέρυσι στον λογαριασμό του στο Twitter με τους 90 εκατ. followers που έχει. Τώρα οι δύο σταρ συναντήθηκαν και από κοντά για μια διαφημιστική καμπάνια για την SoftBank, μία από τις κορυφαίες εταιρίες τηλεπικοινωνιών της Ιαπωνίας. 

Παρόλο που το διαφημιστικό σποτ δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα, η SoftBank πρόσφατα δημοσίευσε ένα teaser βίντεο για να δώσει λίγο από το κλίμα στα παρασκήνια και όλα όσα συνέβησαν στην συνάντηση των δύο τους. Ο Piko Taro έχει εμφανιστεί σε αρκετές διαφημίσεις της εταιρίας τους τελευταίους μήνες αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται τη σκηνή με έναν διεθνή σταρ. Ο Μπίμπερ επιστρατεύτηκε για να διαφημίσουν από κοινού το «Super Student», ένα πρόγραμμα που προσφέρει έκπτωση σε υπηρεσίες κινητής για φοιτητές ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών. 

Στα πλάνα φαίνεται ο Μπίμπερ, που φορά μια σχολική αντρική στολή για τις ανάγκες της διαφήμισης, να περιφέρεται στους χώρους ενός σχολείου όπου ο Piko Taro είναι καθηγητής. Στο σποτ ο Τζάστιν μιλάει στα ιαπωνικά, φλερτάρει με φοιτήτριες, κάνει dab, γνωρίζει τον Piko Taro και παρακολουθεί μάθημα για να κάνει σωστά το «Pen-Pineapple-Apple-Pen». 

Δείτε το teaser βίντεο: 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM