Πέθανε η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Αlexis Arquette

Πέθανε η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Αlexis Arquette Facebook Twitter
H Alexis με την αδερφή της Patricia
1

Η Αlexis Arquette, αδερφή των διάσημων ηθοποιών Rosanna, Patricia και David Arquette, πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 47 ετών.

Η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε υποδυθεί τον Boy George στην κωμωδία "Τhe Wedding Singer" ενώ είχε επίσης συμμετάσχει με έναν μικρό ρόλο στο "Pulp Fiction" του Κουεντίν Ταραντίνο, αλλά και σε αρκετές ακόμη ταινίες.

Πέθανε η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Αlexis Arquette Facebook Twitter

Ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα αίτια του θανάτου της ενώ την είδηση μετέδωσε αρχικά ο αδελφός της Richmond σε ένα ποστ το Facebook. Το ΤΜΖ μετέδωσε επίσης πως η ηθοποιός πέθανε περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα και σημειώνει πως το τελευταίο χρόνο έδινε μάχη με κάποια ασθένεια, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγο αργότερα, η Patricia Arquette και ο Boy George έκαναν δύο δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την απώλεια της Alexis.

Η Αlexis γεννήθηκε στο Λος Άντζελες το 1969, υπήρξε ενεργή υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας και είχε καταγράψει τη μετάβαση φύλου στο ντοκιμαντέρ  "Alexis Arquette: She's My Brother," που έκανε πρεμιέρα το 2007 στο Tribeca Film Festival. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια