Αυτή είναι μια από τις φωτογραφίες που έβαλαν την Κόρτνεϊ Κοξ στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς μαζί με φήμες για πλαστικές
Αυτή είναι μια από τις φωτογραφίες που έβαλαν την Κόρτνεϊ Κοξ στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς μαζί με φήμες για πλαστικές


«Τι έχει συμβεί στο πρόσωπό της»  ή «Δείτε πώς έγινε» είναι γνώριμοι τίτλοι σε πρωτοσέλιδα ταμπλόιντς και αρκετά διαδικτυακά μίντια που συνήθως συνοδεύονται από φωτογραφίες σελέμπριτι που έχουν φωτογραφηθεί σε κακές στιγμές, αμακιγιάριστοι ή και με εμφανείς αλλαγές στο πρόσωπό τους. Στην τελευταία περίπτωση, υπάρχει σχεδόν πάντα και μια ανάλυση για το πόσες πλαστικές έχουν γίνει.

 

Μια από τις διάσημες γυναίκες που έχουν πρόσφατα γίνει πρωταγωνίστριες σε τέτοια θέματα είναι είναι και Κόρτνεϊ Κοξ, η μια πρωταγωνίστρια  της τηλεοπτικής παρέας των "Friends".

 

Πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός μίλησε για το θέμα αυτό και παραδέχτηκε τελικά πως έχει κάνει "πράγματα" στο πρόσωπό της, αλλά δήλωσε πως μετανιώνει.

 

H Koξ μίλησε στον παρουσιαστή του Running Wild, Bear Grylls, για τις πλαστικές και την αγωνία του χρόνου
H Koξ μίλησε στον παρουσιαστή του Running Wild, Bear Grylls, για τις πλαστικές και την αγωνία του χρόνου

 

Ενώ έκανε πεζοπορία ως γκεστ σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Ιρλανδία, η 52χρονη σταρ είπε στον παρουσιαστή πως πλέον ακολουθεί μαι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και η προσέγγιση της ως προς το θέμα της ηλικίας και τα σημάδια του χρόνου είναι να αφήσει τη φύση να κάνει την πορεία της ανενόχλητη.

 

Δήλωσε πως η μάχη απέναντι στο χρόνο την οδήγησε να κάνει πράγματα που αργότερα μετάνιωσε. "Νομίζω ότι υπάρχει πίεση, όχι απαραίτητα λόγω της φήμης, αλλά απλά εξαιτίας των δυσκολιών του να είσαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία", είπε. "Το να μεγαλώνεις, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά έχω πάρει τα μαθήματα μου." πρόσθεσε.

 

 

 

"Νομίζω ότι προσπαθούσα να συμβαδίσω με την ηλικία μου, αλλά υπήρξαν φορές που είδα μια φωτογραφία μου και σκέφτηκα πως δείχνω απαίσια." είπε μιλώντας για θέμα.

 

"Έχω κάνει πράγματα για τα οποία μετάνιωσα και ευτυχώς υπάρχουν κάποια που σταδιακά αρχίζουν να σβήνουν και αυτό είναι καλό γιατί δεν ήταν τελικά όμορφα πάνω μου. Τώρα έχω ένα νέο μότο: Ας είναι... "

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr