Τηλεθέαση: Μητσοτάκης VS Τσίπρα – Ποιο κανάλι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό

Τηλεθέαση: Μητσοτάκης VS Τσίπρα – Ποιο κανάλι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό Facebook Twitter
0

Μετά το debate, αυτή ήταν η πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική μονομαχία στη οποία θα μπορούσαν να διασταυρώσουν προεκλογικά τα ξίφη τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας: ο λόγος για τη χθεσινή αναμέτρηση, όπου ο μεν Μητσοτάκης βρέθηκε προσκεκλημένος στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο δε Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές».

Οι δυο τους βρέθηκαν «απέναντι» για τουλάχιστον 20 λεπτά και έχει ενδιαφέρον το τι πραγματικά αποφάσισαν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τον πίνακα τηλεθέασης και τα στοιχεία της Nielsen, το The 2night Show κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 18,7% και οι Πρωταγωνιστές σημείωσαν 10%. Όσον αφορά το γενικό σύνολο το The 2night Show είχε 17,4% και οι Πρωταγωνιστές 10,6%.

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο late night show του Αρναούτογλου -οι στόχοι, το πλάνο της επόμενης 4ετίας, οι αναφορές στην οικογένεια, αλλά και τον πατέρα του-, αλλά και όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη με επικότερη την ατάκα περί ευθυνών, κράτησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς κάτι αντίστοιχο τηλεοπτικά δεν έχει ξανατύχει και μάλιστα σε εκπομπές όχι αμιγώς πολιτικές. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM