Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το πρώτο δελτίο της Έλλης Στάη στο Open

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το πρώτο δελτίο της Έλλης Στάη στο Open Facebook Twitter
0

Πρεμιέρα με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, έκανε χθες το δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη. 

Παρά την αναμονή για το ντεμπούτο του ανανεωμένου καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, το δελτίο ειδήσεων του Open κατάφερε να περάσει μόνο αυτό της ΕΡΤ σε ποσοστά.

Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, από τις 19:00 έως τις 19:45 η Έλλη Στάη συγκέντρωσε 11,4% στο γενικό κοινό και 13,2% στο δυναμικό κοινό.

Πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν το δελτίο ειδήσεων του Alpha με 22%, ενώ ακολούθησε το δελτίο του ΑΝΤ1 με 17,8%. Ο ΣΚΑΪ ήρθε τρίτος με 16,4% και, μία θέση πάνω από το Open, το Star συγκέντρωσε 13,9% (κατά μέσο όρο). Η ΕΡΤ προσέλκυσε το 5,7%.

Συνολικά, το βράδυ της Τετάρτης, από τις 20:00 έως τις 23:59 το Open σημείωσε 8% μέσο όρο. Την Τρίτη, μία ημέρα πριν την νέα πρεμιέρα του, είχε συγκεντρώσει 6,2% στο γενικό σύνολο (στο ίδιο χρονικό διάστημα) και 7,6% στο δυναμικό κοινό.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM