Soul: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar

Soul: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar Facebook Twitter
0

Για ποιο πράγμα θα ήθελες να σε θυμούνται; Σε αυτή τη μεγάλη ερώτηση προσπαθεί να απαντήσει η επόμενη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Pixar, Soul. 

Η Pixar έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx και την Tina Fay. «Έχουμε μόνο λίγο χρόνο σε αυτόν τον πλανήτη», ακούμε να μας λέει ο Foxx, που δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα Joe Gardner, έναν δάσκαλο μουσικής σε γυμνάσιο που ονειρεύεται να γίνει επιτυχημένος μουσικός της τζαζ. 

Όμως πριν προλάβει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ένα ατύχημα έχει σαν αποτέλεσμα να χωριστεί η ψυχή του από το σώμα του και ο Gardner καταλήγει σε ένα αιθέριο κέντρο όπου οι ψυχές προετοιμάζονται για την είσοδο τους σε κάποιο σώμα. Εκεί γνωρίζει την "22", μια άλλη ψυχή με τη φωνή της Tina Fey. 

Την σκηνοθεσία του νέου φιλμ έχει αναλάβει ο Pete Docter, γνωστός για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Pixar όπως το Monster Inc. και Inside Out. To "Soul" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Ιουνίου του 2020.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM