Soul: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar

Soul: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar Facebook Twitter
0

Για ποιο πράγμα θα ήθελες να σε θυμούνται; Σε αυτή τη μεγάλη ερώτηση προσπαθεί να απαντήσει η επόμενη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Pixar, Soul. 

Η Pixar έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx και την Tina Fay. «Έχουμε μόνο λίγο χρόνο σε αυτόν τον πλανήτη», ακούμε να μας λέει ο Foxx, που δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα Joe Gardner, έναν δάσκαλο μουσικής σε γυμνάσιο που ονειρεύεται να γίνει επιτυχημένος μουσικός της τζαζ. 

Όμως πριν προλάβει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ένα ατύχημα έχει σαν αποτέλεσμα να χωριστεί η ψυχή του από το σώμα του και ο Gardner καταλήγει σε ένα αιθέριο κέντρο όπου οι ψυχές προετοιμάζονται για την είσοδο τους σε κάποιο σώμα. Εκεί γνωρίζει την "22", μια άλλη ψυχή με τη φωνή της Tina Fey. 

Την σκηνοθεσία του νέου φιλμ έχει αναλάβει ο Pete Docter, γνωστός για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Pixar όπως το Monster Inc. και Inside Out. To "Soul" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Ιουνίου του 2020.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM