Ακόμη μια αναβολή φαίνεται να παίρνει η έναρξη του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ.

 

Η εκπομπή δεν ξεκίνησε μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα στα μέσα Σεπτεμβρίου και ρόλο σε αυτό ενδέχεται να έπαιξε και η γέννηση του δεύτερου παιδιού του κεντρικού παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη. Τότε είχε γίνει γνωστό πως η πρεμιέρα μετατέθηκε για τον Νοέμβριο αλλά πλέον τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» είναι πιθανότερο να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας από τον Ιανουάριο του 2020. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, στην «Φωλιά των Κούκου» στο Star, η νέα διαφαινόμενη αναβολή της πρεμιέρας για τις δύο εκπομπές, οφείλεται και στον ιδιαίτερα αυξημένο ανταγωνισμό στη late night ζώνη.

 

Ενδεικτικά, στον Αnt1 την ίδια ώρα προβάλλονται οι «Άγριες Μέλισσες», που «σαρώνουν» σε τηλεθέαση, στο γενικό ποσοστό, ενώ στο δυναμικό κοινό υπάρχει και το αντίπαλο δέος του Greece's Next Top Model στο Star.

 

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, αν και η εκπομπή θα αρχίσει μάλλον να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση από την επόμενη χρονιά, θα προηγηθούν τρεις special εκπομπές πριν το ρεβεγιόν για το 2020.