Πρώτος και με διαφορά τερμάτισε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2night Show», με την τηλεθέαση να εκτοξεύεται στην πρεμιέρα, όπου καλεσμένες ήταν οι Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Κίτσου.

 

Οι «Άγριες Μέλισσες», που ήδη μονοπωλούν το τηλεοπτικό κοινό καταγράφοντας πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, έδωσαν την σκυτάλη στο «The 2night Show» όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε συνέντευξη από πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαρία Κίτσου.

 

Η Μαρία Κίτσου, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για προσωπική της ζωή, τον θάνατο του πατέρα της, την μάχη με την κατάθλιψη αλλά και τα social media που την περιγράφουν ως «εθνική μας χήρα». «Γελάω με την καρδιά μου σαν παιδάκι. Είμαι πολύ ανοιχτή στην κριτική», είπε η ίδια. 

 

Την ίδια στιγμή, η Ελεονώρα Μελέτη απέναντι με καλεσμένο τον Σπύρο Πώρο, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, δεν κατάφερε να «κλέψει» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και περιορίστηκε έτσι σε χαμηλά νούμερα.

 

Συγκεκριμένα, το «The 2night Show» του Αρναούτογλου έκανε 25,5% στο γενικό σύνολο και 23% στο δυναμικό κοινό. «Τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη έκαναν 11,9% στο γενικό και 11,2% στο δυναμικό.