Πρεμιέρα σήμερα για τη ΝΕΡΙΤ

Πρεμιέρα σήμερα για τη ΝΕΡΙΤ Facebook Twitter
Τα γράμματα από το "Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση" του κτιρίου της ΕΡΤ, μετά την "αποκαθήλωση" τους
2

Πρεμιέρα σήμερα για τη ΝΕΡΙΤ που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με νέο δελτίο ειδήσεων, μια ελληνική και μια ξένη ταινία και την Αθλητική Κυριακή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Γ. Προκοπάκη, αρχικά θα εμφανιστεί το νέο λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης, 11 σχεδόν μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα από την αρχή που ξεκινήσαμε ήταν να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ πριν τις εκλογές για να υπάρχει μια ισορροπία», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, ο οποίος είπε επίσης ότι η επαρκής κάλυψη των εκλογών αποτελεί στοίχημα.

Σταδιακά θα αρχίσουν να προβάλλονται 16 νέες εκπομπές και ενημερωτικές εκπομπές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Η ΝΕΡΙΤ ξεκινά πάντως με το υπάρχον προσωπικό αφού, σύμφωνα με τον κ. Προκοπάκη η διαδικασία για την πλήρωση θέσεων δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου πάγωσε και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές.

 «Η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ ξεκινά χωρίς να υπάρχουν για τους εργαζόμενους οι πρόνοιες που η ίδια η ΝΕΡΙΤ έχει θέσει στην προκήρυξή της και χωρίς πρόβλεψη για ΣΣΕ με συνέπεια να βαθαίνουν αντί να επουλώνονται οι χαίνουσες πληγές που άνοιξε στο σώμα της Ενημέρωσης το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ», επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ υπενθυμίζει στον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ ότι το Δημόσιο δεν έχει εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Στους συναδέλφους οφείλονται τα δεδουλευμένα με βάση την συνολική τους προϋπηρεσία, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια