Το Playboy αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ιστορία με εξώφυλλο έναν άντρα μόνο του

Το Playboy αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ιστορία με εξώφυλλο έναν άντρα μόνο του Facebook Twitter
0

Το Playboy αποφάσισε να τιμήσει τον Χιού Χέφνερ, που πέθανε πριν από περίπου ένα μήνα, και κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον ίδιο σε νεαρότερη ηλικία- κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού.

Το εξώφυλλο του τεύχους Νοέμβριος/ Δεκέμβριος 2017 φιλοξενεί ένα φωτογραφικό πορτρέτο του διάσημου εκδότη, το οποίο είχε τραβήξει ο Λάρι Γκόρντον το 1965. Ο Χέφνερ είχε γεννηθεί το 1926, οπότε στην φωτογραφία είναι περίπου 39 ετών.

Αν και ο Χιού Χέφνερ είναι ο 11ος άντρας που πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο είναι διάσημο για τα διάσημα και μη κουνελάκια» του, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Playboy που απεικονίζεται εντελώς μόνος του, χωρίς την παρουσία οποιαδήποτε γυναίκας δίπλα του. 

Εκτός από το ιδιαίτερο εξώφυλλο προς τιμήν του δημιουργού του, το Playboy έχει αφιερώσει στον Χιού Χέφνερ και τις πρώτες έξι σελίδες του περιοδικού όπου και εκθειάζει τον μοναδικό τρόπο ζωής του διάσημου εκδότη. Το εκτενές αφιέρωμα περιέχει επίσης και ένα κομμάτι που έγραψε για τον πατέρα του ο γιος του, Κούπερ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, «το νέο τεύχος προαναγγέλλει το προσεχές αφιέρωμα 100 σελίδων στον άντρα που άλλαξε τον κόσμο με το όραμά του και την εταιρία του». Ο Χιού Χέφνερ πέθανε δύο ημέρες πριν εκδοθεί το τεύχος, προσθέτει η ανακοίνωση. 

Βάζοντας ως υποθήκη τα έπιπλά του ώστε να πάρει δάνειο και δανειζόμενος τα υπόλοιπα χρήματα από συγγενείς και φίλους, ο Χέφνερ κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Playboy τον Δεκέμβριο του 1953, με εξώφυλλο την Μέριλιν Μονρόε γυμνή ενώ την ίδια χρονιά ίδρυσε και την εταιρία Playboy Enterprises, Inc.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM