Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπέλλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπέλλος Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπέλλος. 

«Άνηκε στην παλιά φρουρά των δημοσιογράφων, ήταν ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, με γνώσεις και ικανότητες, που υπηρέτησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου με ήθος και ευσυνειδησία», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον εκλιπών. 

Ο Χρήστος Μπέλλος απεβίωσε στις 21 Ιουλίου και κηδεύτηκε σήμερα. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και ήταν πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δημοσιογραφία το 1965, στην εφημερίδα «Ημέρα». 

Από το 1966 και για σχεδόν 30 χρόνια εργάστηκε στη «Ναυτεμπορική», ως διορθωτής και συντάκτης ύλης. Εργάστηκε, επίσης στο περιοδικό «Οικονομικός Ταχυδρόμος» ως διευθυντής του τμήματος διόρθωσης, έως το 1994, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM