Όσκαρ 2019: Ανακοινώθηκε πως φέτος η τηλεθέαση ανέβηκε 11,6%, μετά το περσινό ιστορικό χαμηλό

Όσκαρ 2019: Ανακοινώθηκε πως φέτος η τηλεθέαση ανέβηκε 11,6%, μετά το περσινό ιστορικό χαμηλό Facebook Twitter
0

Μετά τα ιστορικά χαμηλά στην περσινή τηλεθέαση της απονομής, η τελετή των Όσκαρ 2019 κατάφερε φέτος να ανακάμψει και να δει τα ποσοστά των τηλεθεατών να αυξάνονται.

Ωστόσο και τα φετινά νούμερα δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικά, αν και δείχνουν πως η συνταγή για μικρότερης διάρκειας Όσκαρ πέτυχε να φέρει πίσω αρκετούς τηλεθεατές. Αυτή ήταν άλλωστε η πρώτη ανάκαμψη της τηλεθέασης μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς πτώσης.

Ωστόσο η τελετή αυτή περνά στην ιστορία ως η δεύτερη χαμηλότερης τηλεθέασης που έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ABC, του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου που μετέδωσε απευθείας την 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η τηλεθέαση φέτος σημείωσε άνοδο.

Συνολικά 29,6 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τα Όσκαρ, αριθμός που είναι κατά 3,1 εκατομμύρια μεγαλύτερος από εκείνον της περσινής τελετής. Η αύξηση είναι της τάξης του 11,6%.

Το 2018 26,5 εκατ. τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει τα Όσκαρ.

Τα Όσκαρ 2019 ήταν ο πρωταγωνιστής των social media φέτος με 17,7 εκατομμύρια αναρτήσεις συνολικά, αριθμός επίσης μεγαλύτερος κατά 7% σε σχέση με το 2018.

Φέτος, η τελετή απονομής των Όσκαρ είχε συνολική διάρκεια τριών ωρών και 15 λεπτών, περίπου μισή ώρα μικρότερη σε διάρκεια με την περσινή.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ