Σε αυτή την κατάσταση με βρήκαν οι οικείοι μου, μετά το πέρας της συνέντευξης του Πρωθυπουργού.

Κάτι η τρομάρα μου - στην αρχή - ότι στη χώρα είχε εκδηλωθεί Κοινοβουλευτική Δικτατορία, (είχα να "να φάω στη μάπα" τέτοια δια-καναλική σύνδεση από τα χρόνια της χούντας των Συνταγματαρχών, κάτι τα ψελλίσματα - σε ρυθμό υπαγορεύσεως - των μη απαντήσεων του Πρωθυπουργού στις "σκληρές" ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κάτι το νυσταλέο ύφος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κάτι η κατάσταση "μέθης", (ξέρετε, αυτή που εφαρμόζουν οι γιατροί για τις γαστροσκοπήσεις), των δημοσιογράφων, για να μην αναφέρω και τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης με το σύστημα της υπνοπαιδείας, πάρτον κάτω των υπερήλικα.

Πολύ νομίζετε ότι θέλει ο άνθρωπος. Είδαν κι έπαθαν οι δικοί μου να με συνεφέρουν.

Φαντάσου λέει να είχα υποστεί ανήκεστο βλάβη ή να είχα μείνει στον τόπο! Δεν θα είχα την ικανοποίηση να λάβω μέρος στο Δημοψήφισμα για τον "έγχρωμο", (μπλε και πράσινο) "Καλλικράτη", δεν θα μάθαινα ποτέ ποιο είναι το τελικό έλλειμμα, που διαμορφώθηκε κατά την περίοδο 2006 - 2009, μιας που η EUROSTAT, κατά ένα περίεργο λόγο, θα το ανακοινώσει μετά τις εκλογές (!!!) και το κυριότερο δεν θα εισέπρατα την εφ' άπαξ οικονομική ενίσχυση των 100 ολόκληρων ευρώ. Πάντοτε στοργικό αυτό το κράτος και κιμπάρικο, ειδικά στις προεκλογικές περιόδους!

Και να φανταστεί κανείς ότι όλοι πιστεύαμε ότι δεν υπάρχουν χειρότερες πολιτικές εκπομπές από αυτές που βλέπαμε μέχρι σήμερα στα τηλεοπτικά κανάλια.

Μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλο λόγο να μην πεις!

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr