Ο vegan Χοακίν Φίνιξ λέει πως δεν θα υποχρεώσει τον γιο του να γίνει χορτοφάγος

Ο vegan Χοακίν Φίνιξ λέει πως δεν θα υποχρεώσει τον γιο του να γίνει χορτοφάγος Facebook Twitter
0

Ο οσκαρικός «Τζόκερ» Χοακίν Φίνιξ έχει συνδέσει το όνομά του, όχι μόνο με μερικά από τα μεγαλύτερα blockbuster του Χόλιγουντ αλλά και με την ενεργό δράση και καμπάνιες υπέρ της χορτοφαγικής - vegan διατροφής. 

Ωστόσο δεν σκοπεύει να πιέσει τον γιο του να ακολουθήσει τα χνάρια του στη διατροφή και τη φιλοσοφία του, όπως αποκαλύπτει σε μία από τις σπανιότατες συνεντεύξεις του, μιλώντας στην εφημερίδα The Sunday Times. 

Ο Φίνιξ και η σύντροφός του Ρούνεϊ Μάρα έγιναν γονείς τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Λοιπόν, σίγουρα ελπίζω ότι θα γίνει (σ.σ vegan), αλλά δεν θα επιβάλω τις πεποιθήσεις μου στο παιδί μου. Δεν νομίζω πως είναι σωστό». 

Προτιμά να αφήσει τον γιο του να διαλέξει τον τρόπο ζωής που θέλει να ακολουθήσει, όπως λέει, αλλά δεν φαίνεται πρόθυμος να παραμείνει εντελώς αμέτοχος: «Δεν πρόκειται να τον «κατηχήσω» στην ιδέα» πως τα οι αλυσίδες fast food έχουν «Χαρούμενα Γεύματα», «γιατί δεν υπάρχει τίποτα γ******* χαρωπό σε αυτό το γεύμα», λέει ο Φίνιξ.  

«Δεν θα του πω ότι είναι ΟΚ να διαβάζεις βιβλία για τα υπέροχα ζώα στη φάρμα που κάνουν «όινκ, όινκ, όινκ» και «μουυυ μουυ», και να μην του πω ότι αυτό είναι ένα χάμπουργκερ». 

«Οπότε δεν πρόκειται να διαιωνίσω το ψέμα, αλλά παράλληλα δεν θα τον υποχρεώσω να γίνει vegan. Θα τον υποστηρίξω. Αυτό είναι το πλάνο μου». 

Ο 46χρονος ηθοποιός συμμετείχε στην περσινή καμπάνια της Peta, καλώντας τον κόσμο να στραφεί στη Vegan διατροφή. «Όλοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο, ξεκινώντας από το τι τρώνε. Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας, γίνετε vegan».

Στην αποδοχή του Όσκαρ, το ευχαριστήριο λογύδριό του είχε viral ενώ όπως είχε μεταδώσει το περιοδικό Variety, ο ηθοποιός ήταν εκείνος που έπεισε την Ένωση Ξένων Συντακτών του Χόλιγουντ να σερβίρει για πρώτη φορά στα 77 χρόνια Χρυσών Σφαιρών, ένα vegan μενού για το δείπνο στο Beverly Hilton Hotel. 

Με πληροφορίες από Sunday Times

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM
Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM