Ο Λαζόπουλος επιστρέφει: Η επίσημη ανακοίνωση και το πρώτο τρέιλερ του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»

Ο Λαζόπουλος επιστρέφει: Η επίσημη ανακοίνωση και το πρώτο τρέιλερ του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» Facebook Twitter
5

Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο επιστρέψει στο κανάλι του Open, που ήδη έχει αρχίσει να προβάλλει το πρώτο trailer της εκπομπής. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική επίσημη ανακοίνωση, «Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο OPEN με Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι! Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το πιο ανατρεπτικό και ανανεωμένο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, σχολιάζοντας με το μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εκπομπή έχει αποκτήσει μια νέα ενότητα, που ονομάζεται «Αλ Σιχτίρι». 

«Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, μια από τις μακροβιότερες και πιο πετυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, θα έχει διάρκεια 3 ωρών και μια νέα ενότητα-έκπληξη, το μουσικό Αλ Σιχτίρι», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Έρχεται το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και θα γίνει της... Τρίτης!».

Δείτε το trailer:

 
TV & Media
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Πίσω στη διατεταγμένη υπηρεσία του, ενόψει εκλογών. Καιροσκοπικός και φτηνότατος όπως όλα τα τελευταια χρόνια. Λαϊκιστής αναψυκτηρίου. Αυτό το αστείο δεν έχει καθόλου πλάκα πια...
Ο Σαββίδης λέει να δώσει μία ευκαιρία στον Λάκη να μας μιλήσει για την καλή μαμά Ρωσία, τον καλό Τσίπρα και τον καλό Βελόπουλο. Για έναν άνθρωπο που δεν γεμίζει πλέον ούτε σχολική αίθουσα στο Πολύκαστρο, η ΕΡΤ ή το τσεσεκά τσάνελ ήταν μονόδρομος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ