Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε live ότι αποχωρεί από την Φωλιά των Κου Κου: «Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα»

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε live ότι αποχωρεί από την Φωλιά των Κου Κου: «Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα» Facebook Twitter
0

Την άμεση αποχώρησή του από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε live ο Κρατερός Κατσούλης

«Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Ήταν μια δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star» είπε μεταξύ άλλων ο κεντρικός συμπαρουσιαστής, που τερματίζει την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό πριν τελειώσει η σεζόν. 

Τα τελευταία επτά χρόνια, ο Κρατερός Κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.  Όπως είπε ο ηθοποιός, ο κύριος λόγος της αποχώρησής του είναι επαγγελματικός και συνδέεται με τα γυρίσματα μιας ταινίας. 

«Υπάρχουν ανάγκες γυρισμάτων που θα ήταν σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιήσω αν το Star, πολύ γενναιόδωρα, δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω (...) Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, επιστρέφω στην πρώτη μου αγάπη, την υποκριτική. Είναι μία πολύ δύσκολη ιστορία να ξυπνάς κάθε ημέρα το πρωί και να είσαι όπως πρέπει να είσαι. Θα έχω περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου και στην υποκριτική. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. »

Καθ' όλη την διάρκεια της ανακοίνωσης, η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της. «Όσο και προετοιμασμένος να είσαι, υπάρχει από μέρους μία τρομερή αμηχανία και ένας φόβος για το άγνωστο. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια» είπε η παρουσιάστρια εμφανώς ταραγμένη. 

Δείτε το βίντεο

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ