Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για το αμφιλεγόμενο ποστ: «Τεράστια ανθρωποφαγία - Ο κόσμος δε γνωρίζει, όμως εκφέρει άποψη»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για το αμφιλεγόμενο ποστ: «Τεράστια ανθρωποφαγία - Ο κόσμος δε γνωρίζει, όμως εκφέρει άποψη» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αμφιλεγόμενη ανάρτησή του μέσω της οποίας ζητούσε ηθοποιούς αμισθί για ένα πρότζεκτ

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός διευκρίνισε πως εργάζεται σε ένα πρότζεκτ που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμη και πως οι άνθρωποι που θα συμμετείχαν, θα απασχολούνταν για ένα μισάωρο, εξηγώντας αναλυτικότερα τη διαδικασία ενός εγχειρήματος μέχρι το στάδιο της χρηματοδότησης.

«Για να φτιάξεις τον φάκελο που θα δώσεις ενός πρότζεκτ που θα δώσεις σε χρηματοδότες, απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και ένας χρόνος, ενάμισης. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του πρότζεκτ. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, η ανάρτηση δε γράφει τη λέξη εργασία, γράφει τη λέξη βοήθεια».

Στην παρατήρηση πως στην ανάρτηση δεν είναι ξεκάθαρο πως θα γίνει στη συνέχεια μια πρόσληψη, ο ηθοποιός τονίζει πως δε χρειάζεται να είναι κάτι τέτοιο ξεκάθαρο γιατί έτσι δουλεύουν στο χώρο. . 

«Η σαρκοφαγία των μίντια στην Ελλάδα είναι τεράστια. Ήθελαν να πιαστούν κάποιοι στο ότι εγώ ήθελα να εκμεταλλευτώ. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Που σημαίνει πως, αν οι άνθρωποι ένιωθαν ότι ήταν λάθος, δεν θα έστελνε κανένας τους» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «ο κόσμος δε γνωρίζει, όμως εκφέρει άποψη». 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM