Ο George R.R. Martin ανακοίνωσε τη δημιουργία και 5ης spinoff σειράς από τον κόσμο του Game of Thrones

Ο George R.R. Martin ανακοίνωσε τη δημιουργία και 5ης spinoff σειράς από τον κόσμο του Game of Thrones Facebook Twitter
0

Ύστερα από την ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου HBO σχετικά με την προετοιμασία 4 spinoff σειρών που θα είναι τοποθετημένες στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones, o συγγραφέας των βιβλίων, στα οποία βασίζεται η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του HBO ανακοίνωσε την προσθήκη και μίας 5ης.

  

«Είχαμε 4 σενάρια υπό επεξεργασία όταν έφτασα στο Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι να φύγω υπήρχαν 5. Προσθέσαμε ένα ακόμη συγγραφέα στους αρχικούς τέσσερις, του οποίου το όνομα δεν θα αποκαλύψω εδώ» έγραψε στο προσωπικό του blog ο G.R.R Martin.

Ο 68χρονος συγγραφές αποκάλυψε ακόμα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα spinoffs και συγκεκριμένα πως όλα τους είναι prequels και πως είναι σχετικά απίθανο να καταλήξουν και τα πέντε «στον αέρα». 

Ενώ οι fans της σειράς έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούν πλήθος θεωριών σχετικά με τις πιθανές πλοκές των επερχόμενων σειρών, ο Martin κατέρριψε την φημολογία πως ένα από τα προγράμματα θα έχει ως θέμα τις ιστορίες του Dunk και του Egg, που τοποθετούνται 90 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και ακολουθούν τους χαρακτήρες του «Duncan the Tall» και του «Aegon Targaryen».

Με πληροφορίες από Independent

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ