Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχωρά σε αύξηση κατώτατου μισθού

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχωρά σε αύξηση κατώτατου μισθού Facebook Twitter
6

Τη στήριξη του στη νέα κυβέρνηση και τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα έδειξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο ιδιοκτήτης του Alpha, ανακοίνωσε χθες την αύξηση του κατώτατου μισθού των υπαλλήλων της εταιρείας Demco στα 751 euro.

Μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αλλά και το ραδιόφωνο Alpha 98,9. Η αύξηση του μισθού θα ισχύσει από την 1η Μαρτίου 2015.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

TV & Media / Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

Η ανακοίνωση για την εξόδιο ακολουθία του Γεράσιμου Μιχελή που πέθανε σε ηλικία 60 ετών - Όσα είχε μοιραστεί στα social media ο αγαπημένος «κακός» της ελληνικής τηλεόρασης
LIFO NEWSROOM
YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
λοιπον παιδια, εγώ είμαι απολυμένος του Κοντομηνά. μπορω να σας πω πως ο Κοντομηνάς είναι απο[...]ΑΠΟ ΤΗ LIFO: Το συγκεκριμένο σχόλιό σας δεν μπορεί να δημοσιευτεί παρά μόνο επώνυμα και με διασταύρωση της ταυτότητάς σας, ώστε να προστατευτούμε νομικά.
Οι μεγάλες εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον κατώτατο μισθό στα 751. Το πρόβλημα είναι στις μικρές και μεσαίες εταιρίες. Αυτές μάλλον θα αναγκαστούν να κάνουν περικοπές.
Γιατί πολύ απλά η προηγούμενη κυβέρνηση το παρείχε περισσότερες δυνατότητες κερδών με την μείωση του υποχρεωτικού κατώτατου μισθού στα 587 ευρώ για τους άνω των 25 ετών και στα 511 για τους κάτων των 25. Άμα θέλουν μπορούν τελικά. Και γενικά οι μεγάλες εταιρίες, επιχειρήσεις, οργανισμοί κτλπ δεν θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να το εφαρμόσουν, οι μικρές και μεσαίες ίσως επιχειρήσεις δυσκολευτούν να το τηρήσουν αυτό και θα καταφύγουν σε άλλα διάφορα τεχνάσματα.