Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχωρά σε αύξηση κατώτατου μισθού

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχωρά σε αύξηση κατώτατου μισθού Facebook Twitter
6

Τη στήριξη του στη νέα κυβέρνηση και τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα έδειξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο ιδιοκτήτης του Alpha, ανακοίνωσε χθες την αύξηση του κατώτατου μισθού των υπαλλήλων της εταιρείας Demco στα 751 euro.

Μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αλλά και το ραδιόφωνο Alpha 98,9. Η αύξηση του μισθού θα ισχύσει από την 1η Μαρτίου 2015.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
λοιπον παιδια, εγώ είμαι απολυμένος του Κοντομηνά. μπορω να σας πω πως ο Κοντομηνάς είναι απο[...]ΑΠΟ ΤΗ LIFO: Το συγκεκριμένο σχόλιό σας δεν μπορεί να δημοσιευτεί παρά μόνο επώνυμα και με διασταύρωση της ταυτότητάς σας, ώστε να προστατευτούμε νομικά.
Οι μεγάλες εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον κατώτατο μισθό στα 751. Το πρόβλημα είναι στις μικρές και μεσαίες εταιρίες. Αυτές μάλλον θα αναγκαστούν να κάνουν περικοπές.
Γιατί πολύ απλά η προηγούμενη κυβέρνηση το παρείχε περισσότερες δυνατότητες κερδών με την μείωση του υποχρεωτικού κατώτατου μισθού στα 587 ευρώ για τους άνω των 25 ετών και στα 511 για τους κάτων των 25. Άμα θέλουν μπορούν τελικά. Και γενικά οι μεγάλες εταιρίες, επιχειρήσεις, οργανισμοί κτλπ δεν θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να το εφαρμόσουν, οι μικρές και μεσαίες ίσως επιχειρήσεις δυσκολευτούν να το τηρήσουν αυτό και θα καταφύγουν σε άλλα διάφορα τεχνάσματα.