Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχωρά σε αύξηση κατώτατου μισθού

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχωρά σε αύξηση κατώτατου μισθού Facebook Twitter
6

Τη στήριξη του στη νέα κυβέρνηση και τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα έδειξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο ιδιοκτήτης του Alpha, ανακοίνωσε χθες την αύξηση του κατώτατου μισθού των υπαλλήλων της εταιρείας Demco στα 751 euro.

Μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αλλά και το ραδιόφωνο Alpha 98,9. Η αύξηση του μισθού θα ισχύσει από την 1η Μαρτίου 2015.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
λοιπον παιδια, εγώ είμαι απολυμένος του Κοντομηνά. μπορω να σας πω πως ο Κοντομηνάς είναι απο[...]ΑΠΟ ΤΗ LIFO: Το συγκεκριμένο σχόλιό σας δεν μπορεί να δημοσιευτεί παρά μόνο επώνυμα και με διασταύρωση της ταυτότητάς σας, ώστε να προστατευτούμε νομικά.
Οι μεγάλες εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον κατώτατο μισθό στα 751. Το πρόβλημα είναι στις μικρές και μεσαίες εταιρίες. Αυτές μάλλον θα αναγκαστούν να κάνουν περικοπές.
Γιατί πολύ απλά η προηγούμενη κυβέρνηση το παρείχε περισσότερες δυνατότητες κερδών με την μείωση του υποχρεωτικού κατώτατου μισθού στα 587 ευρώ για τους άνω των 25 ετών και στα 511 για τους κάτων των 25. Άμα θέλουν μπορούν τελικά. Και γενικά οι μεγάλες εταιρίες, επιχειρήσεις, οργανισμοί κτλπ δεν θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να το εφαρμόσουν, οι μικρές και μεσαίες ίσως επιχειρήσεις δυσκολευτούν να το τηρήσουν αυτό και θα καταφύγουν σε άλλα διάφορα τεχνάσματα.