Ο Βγενόπουλος μηνύει τον Βαξεβάνη

Ο Βγενόπουλος μηνύει τον Βαξεβάνη Facebook Twitter
6

Σε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προχωρά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, επειδή τον χαρακτήρισε «νέο Κοσκωτά.»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Βγενόπουλος κάνει μεταξύ άλλων λόγο για «λασπορεπορτάζ» στο περιοδικό του δημοσιογράφου με «ελάχιστα ακριβή στοιχεία». Ο δημοσιογράφος στο Hot Doc περιγράφει την επιχειρηματική πορεία του κ. Βγενόπουλου και την ανάδειξη του και του προσάπτει ότι ευθύνεται για την κατάρρευση της Λαικής.

Τι αναφέρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος για το δημοσίευμα:

«Όπως είναι γνωστό, οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα περνάνε στον Όμιλο Πειραιώς με αντίτιμο 524 εκατομμύρια. Δηλαδή ο όμιλος Σάλλα παίρνει 16 δισ. καταθέσεων και 16,5 δισ. δανείων που θα εισπραχθούν έναντι μόλις μισού δισ. Καθαρό κέρδος 32 δισ. Αυτό είναι μια ακόμη πλευρά του σκανδάλου, με θύμα μια ακόμη χώρα: Την Κύπρο».

Αυτά γράφει σήμερα ο βραβευμένος Βαξεβάνης στο έγκυρο περιοδικό του βρίσκοντας επιτέλους με την αναλυτική τραπεζική και οικονομική του σκέψη λύση για την Ελλάδα και την Κύπρο: Θα προσθέσουμε τις καταθέσεις και τα δάνεια των τραπεζών και με τα κέρδη θα αποπληρώσουμε την Τρόικα για να ησυχάσουμε!

Κατά τα άλλα, προχωρά και σε ένα «αποκαλυπτικό» λασπορεπορτάζ ανάξιο σχολιασμού, με ελάχιστα ακριβή στοιχεία και αυτά παραποιημένα, πολλά ψέματα και μυθοπλασίες, παρουσίαση «κακών» δανείων που έχουν αποπληρωθεί, «κακών» δανείων που όμως παραλείπει να αναφέρει ότι εξασφαλίζονται με ισόποσες καταθέσεις κλπ.

Αποκορύφωμα η προσωπική επίθεση στον Αντεισαγγελέα «που εξέδωσε απαλλακτική διάταξη για τον Βγενόπουλο για όσα έχει καταγγείλει ο Δημήτρης Τσιρώνης στον Άρειο Πάγο», δηλ. για το σύνολο σχεδόν των «αποκαλύψεών» του.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω είναι προφανές ότι ο Βαξεβάνης λειτουργεί σε ένα κόσμο άγνοιας, ανοησίας, λάσπης και υποκατάστασης των Αρχών αλλά και της Δικαιοσύνης από την αιχμηρή πένα του δημοσιογράφου-γάτα!

Δυστυχώς γι΄αυτόν θα λογοδοτήσει στην πραγματική Δικαιοσύνη».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Που θα λογοδοτήσει???Στην πραγματική τι???Εδω γελαμε! ...η κλαιμε! Αν υπηρχε πραγματικη δικαιοσυνη θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα σε αυτη την χωρα.
Δε διάβασα το άρθρο αλλά αν πράγματι πρόσθεσε καταθέσεις και δάνεια για να υπολογίσει την αξία της τράπεζας...Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας έμπειρος δημοσιογράφος γράφει ένα άρθρο για τραπεζικά θέματα και δε ζητάει από έναν ειδικό να του εξηγήσει δυο τρία βασικά (για το συγκεκριμένο δε χρειάζεται ειδικός-ένα πρωτοετή λογιστικής να ρώταγε).
σου αρκεί αυτό για να καταδικάσεις ολόκληρο ρεπορταζ; συγνώμη αλλά 2,5 ευρω κάνει το περιοδικό, λέει πολλά και ενδιαφέροντα. Διάβασέ κι ευχαρίστως ν' ακούσουμε την άποψή σου μετά.