Netflix: Ρώσοι χρήστες έκαναν ομαδική αγωγή στην πλατφόρμα, λόγω αναστολής λειτουργίας στη χώρα

Netflix: Ρώσοι χρήστες έκαναν ομαδική αγωγή στην πλατφόρμα, λόγω αναστολής λειτουργίας στη χώρα Facebook Twitter
0

Ρώσοι χρήστες του Netflix έκαναν ομαδική αγωγή στην πλατφόρμα streaming, επειδή ανέστειλε τη λειτουργία της στη χώρα.  

Με την αγωγή, απαιτούν αποζημίωση 60 εκατ. ρουβλίων (726.000 δολάρια), σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA. 

«Σήμερα, δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τα συμφέροντα χρηστών του Netflix κατέθεσε ομαδική αγωγή εναντίον της αμερικανικής υπηρεσίας Netflix σε δικαστήριο της Μόσχας», ανακοίνωσε η εταιρεία Chernyshov, Lukoyanov & Partners, σύμφωνα με το RIA. 

«Ο λόγος της αγωγής είναι παραβίαση των δικαιωμάτων των Ρώσων χρηστών, εξαιτίας της μονομερούς άρνησης του Netflix να παρέχει υπηρεσίες στη Ρωσία», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση. 

Τον Μάρτιο το Netflix ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες του στη Ρωσία και σταμάτησε όλα τα μελλοντικά πρότζεκτ στη χώρα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή, πολλές ξένες εταιρείες έχουν κλείσει προσωρινά καταστήματα και εργοστάσια στη Ρωσία, ή έχουν ανακοινώσει ότι αποχωρούν οριστικά από τη χώρα. 

Με πληροφορίες από Reuters

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM