Το σάιτ που βλέπετε σήμερα, είναι ασφαλώς το LifO.gr. Η ίδια ύλη― πιο πλούσια μόνο, μετά την προσθήκη πολλών αγαπητών συνεργατών, τον τελευταίο μήνα: Aργυρώ Μποζώνη, Νίκος Μπακουνάκης, Ζωή Παρασίδη, Δέσποινα Τριβόλη, Φώτης Σεργουλόπουλος και άλλοι, σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Τους καλωσορίζουμε όλους.

 

Οι αλλαγές στην αισθητική είναι μικρές στην έκδοση desktop ― αλλά πολλά αναπτύγματα των άρθρων στην mobile έκδοση, είναι εντελώς καινούρια. Ελπίζουμε να σάς αρέσουν.

 

Η μεγάλη, ριζική αλλαγή όμως αφορά στο τεχνικό μέρος. Το LIFO.gr «ξαναγράφτηκε» ολόκληρο από την αρχή στην πλατφόρμα drupal, και αναβαθμίζει όλα τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ― ταχύτητα φόρτωσης, ευελιξία, δυνατότητες. Το έκανε, χωρίς να θυσιάσει κανένα από τα χαρακτηριστικά του (πολύ μεγάλο πλήθος templates, πολύπλοκες συνδεσιμότητες, πολύ ευκρινείς φωτογραφίες, τεράστιο όγκο ύλης 15 ετών κ.λπ.), μετά από 13 μήνες επίμοχθης εργασίας και πειραματισμών με την εταιρεία DOPE Studio.

 

Ζητάμε την κατανόησή σας για τα bugs  που ενδεχομένως εμφανιστούν, τις πρώτες μέρες. Θα προσπαθούμε να τα λύνουμε, το γρηγορότερο δυνατόν.

 

Το ταξίδι συνεχίζεται. Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr