«Μεγάλες Προσδοκίες»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ της σειράς- Πρωταγωνίστρια η Ολίβια Κόλμαν

«Μεγάλες Προσδοκίες»: Κυκλοφόρησε το πρώτο etaser τρέιλερ της σειράς με την Ολίβια Κόλμαν Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ από την νέα σειρά «Μεγάλες Προσδοκίες» με την Ολίβια Κόλμαν.

Η σειρά σηματοδοτεί την επιστροφή του δημιουργού των Peaky Blinders, Steven Knight στα έργα του Καρόλου Ντίκενς.

Στην νέα παραγωγή πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν, ως Miss Havisham και ο Fionn Whitehead ως Pip.

«Τι πολύτιμο πλάσμα ψαρέψαμε από το ποτάμι» ακούγεται να λέει η Ολίβια Κόλμαν με εξαιρετικό μέικαπ.

Η σειρά πρόκειται να προβληθεί την άνοιξη στο BBC One και στο iPlayer ενώ σε ΗΠΑ και άλλες χώρες θα προβληθεί στο Hulu και στο Disney+ αντίστοιχα.

Οι «Μεγάλες Προσδοκίες» είναι η ιστορία ενηλικίωσης του Pip, ενός ορφανού που λαχταρά για περισσότερα πράγματα στη ζωή του, μέχρι που η μοίρα φέρνει στον δρόμο του την μυστηριώδη και εκκεντρική Miss Havisham και την Estella (Shalom Brune-Franklin).

Εκεί θα γνωρίσει έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Υπό το πρίσμα των μεγάλων προσδοκιών που «ανοίγονται» μπροστά του, ο Pip θα πρέπει να υπολογίσει το κόστος αυτού του νέου κόσμου και αν θα τον κάνει πραγματικά τον άνθρωπο που επιθυμεί να είναι.

Στη σειρά που αποτελείται από έξι μέρη πρωταγωνιστούν επίσης οι Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Laurie Ogden κ.λπ.

Ο δημιουργός των Peaky Blinders, Steve είναι ένας ένθερμος θαυμαστής του Ντίκενς και έχει ήδη διασκευάσει τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα του Ντίκενς για το BBC και το FX.

Tom Hardy, Ridley Scott, Dean Baker, David W. Zucker, Kate Crowe και Tommy Bulfin είναι μαζί με τον Knight εκτελεστικοί παραγωγοί ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Brady Hood και Samira Radsi.

Με πληροφορίες του Deadline

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM