Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά για το γυμνό στο Sex and the City: Ντρεπόμουν να το κάνω

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά για το γυμνό στο Sex and the City: Ντρεπόμουν να το κάνω Facebook Twitter
0

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς για το Sex and the City, επειδή φοβόταν ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί γυμνή μπροστά στην κάμερα. 

«Πίστευα ότι το σενάριο ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, συναρπαστικό, διαφορετικό και φρέσκο, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε αρχικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μιλώντας στο «The Howard Stern Show». 

«Το μόνο που είπα ήταν ότι ανησυχούσα γιατί δεν ένιωθα άνετα να κάνω γυμνό και υποψιαζόμουν ότι αν δεν υπήρχε στον πιλότο, θα ήταν στη σειρά», συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ, την καθησύχασε σε ό,τι αφορούσε το γυμνό. «Είπε “τότε μην το κάνεις… θα έχουμε άλλες ηθοποιούς, αν νιώθουν άνετα να το κάνουν, θα το κάνουν. Αλλά εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις”», περιέγραψε. 

«Απλά ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκτεθώ με αυτό τον τρόπο», σημείωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Δεν κρίνω οποιονδήποτε άλλο το κάνει, δεν ήταν ηθικό θέμα… ντρεπόμουν», επεσήμανε. 

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δεν μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου 

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είναι όμορφη. «Είμαι ευπαρουσίαστη, δεν μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι είμαι μια χαρά», απάντησε. 

Η ηθοποιός αστειεύτηκε ότι σκέφτεται «συνέχεια» διαδικασίες όπως το Botox. «Ρωτάω τους άλλους αν είναι πολύ αργά. Μου απαντάνε “όχι μόνο φαίνεσαι ξεκούραστη, αλλά δείχνεις εντελώς διαφορετικός άνθρωπος”», συμπλήρωσε. 

Παράλληλα επεσήμανε ότι καταλαβαίνει εκείνους που αποφασίζουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. «Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι κάνουν την επιλογή επειδή δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση, κυρίως των γυναικών. Ακόμη και πέρυσι, όταν έκανε πρεμιέρα η νέα σεζόν, υπήρχαν ατελείωτα άρθρα για το ότι μεγαλώνω με φινέτσα ή ότι τα μαλλιά μου είναι γκρίζα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι τους κάνει να νιώθουν καλύτερα όταν βγαίνουν από την πόρτα», δήλωσε σχετικά.  

Η γνωριμία με τον Μάθιου Μπρόντερικ 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Μάθιου Μπρόντερικ, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. 

«Βγαίναμε και οι δύο με άλλους, οπότε ήταν παράνομο και κρατηθήκαμε μακριά ο ένας από τον άλλον. Καταλάβαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε σωστά και να χωρίσουμε επίσημα», δήλωσε. «Βγήκαμε το πρώτο επίσημο ραντεβού μας στις 8 Μαρτίου 1992 και από τότε είμαστε μαζί», συμπλήρωσε. 

Όλα αυτά τα χρόνια είναι αχώριστοι δήλωσε και η μόνη φορά που έχουν κοιμηθεί χωριστά είναι τις φορές που το απαιτεί η δουλειά τους και όταν αρρώστησε η μητέρα του Μάθιου Μπρόντερικ. «Είναι τόσο έξυπνος, αστείος, ταλαντούχος, τόσο όμορφος και γοητευτικός», συμπλήρωσε, μιλώντας για το τι την τράβηξε στον σύζυγό της. 

Με πληροφορίες από People

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM