Η Μπέτι Μίντλερ και ο Τζίμι Κίμελ αποχαιρέτησαν τον Τραμπ με τον πιο αστείο τρόπο [ ΒΙΝΤΕΟ]

Η Μπέτι Μίντλερ και ο Τζίμι Κίμελ αποχαιρέτησαν τον Τραμπ με τον πιο αστείο τρόπο [ ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Η Μπέτι Μίντλερ και ο Τζίμι Κίμελ αποχαιρέτησαν τον Τραμπ με τον πιο αστείο τρόπο (Υουtube)
0

H Μπέτι Μπίντλερ και ο Τζίμι Κίμελ αποχαιρέτησαν με τον πιο αστείο τρόπο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ ο καθένας, δημιούργησε από ένα βίντεο, όπου αν μη τι άλλο, είναι έκδηλη η χαρά τους για την αποχώρηση του πρώην Αμερικανού προέδρου από την εξουσία.

Σε μία παράφραση του «Googbye Donnie» η Μπέτι Μίντλερ τραγουδά στον Ντόναλντ Τραμπ στίχους για τα ψέματα που έχει πει και για τους φόρους που χρωστά. Αποχαιρετώντας τον δε, του θυμίζει ότι η θέση του είναι στη φυλακή και ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουν να τον ξαναδούν. 

Ο Τζίμι Κίμελ από την άλλη ανάρτησε ένα βίντεο με όλα τα Αμερικανικά μνημεία να χορεύουν και να τραγουδούν «Goodbye Donald Trump».

Το Άγαλμα της Ελευθερίας, ο πρώτος Πρόεδρος, Τζόρτζ Ουάσινγκτον, o Τόμας Τζέφερσον, ο Θίοντορ Ρούσβελτ και ο Αβραάμ Λίνκολν από το όρος Ράσμορ είναι μερικές μόνο  από τις φιγούρες που συμμετέχουν στο χιουμοριστικό βίντεο.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM