Η μεγάλη επιστροφή του Αλ Πατσίνο σε σειρά με κυνηγούς Ναζιστών για το Amazon Prime

Η μεγάλη επιστροφή του Αλ Πατσίνο σε σειρά με κυνηγούς Ναζιστών για το Amazon Prime Facebook Twitter
1

Η πλατφόρμα video streaming Amazon Prime ανακοίνωσε σήμερα ότι ο διάσημος ηθοποιός Αλ Πατσίνο θα πρωταγωνιστεί στην επόμενη σειρά που ετοιμάζει, με τίτλο «The Hunt» και θέμα κυνηγούς Ναζί.

Ελάχιστα είναι ακόμη γνωστά για την υπόθεση εκτός του ότι η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα κυνηγών ναζιστών στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του κινηματογραφικού Αμερικανού αστέρα σε τηλεοπτική σειρά, έπειτα από δύο μόλις συμμετοχές, το 1977 και το 2003.

Στο «The Hunt» θα ενσαρκώσει τον Μάγιερ Όφερμαν, έναν ισχυρό και μυστηριώδη άνδρα που διευθύνει μια ομάδα αυτοάμυνας γνωστή με το όνομα «The Hunters», μια οργάνωση που ανακάλυψε ότι εκατοντάδες υψηλόβαθμοι ναζί συνωμοτούσαν για τη δημιουργία ενός τετάρτου Ράιχ στις ΗΠΑ και προσπαθεί να αποτρέψει τα σχέδιά τους.

Με την παραγωγή να έχει αναλάβει ο Τζόρνταν Πιλ, το The Hunt είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής της σειράς.

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια