ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Η Καθημερινή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το σχόλιο περί μαλλιών

Η Καθημερινή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το σχόλιο περί μαλλιών Facebook Twitter
0

Συγγνώμη αναφορικά με το σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη για τα μαλλιά του Γιώργου Κατρούγκαλου ζήτησε ο αρθρογράφος και η Καθημερινή.

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας. Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός», ανέφερε ο Στέφανος Κασιμάτης. 

«Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί», προσθέτει από την πλευρά της η εφημερίδα.

Η Καθημερινή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το σχόλιο περί μαλλιών Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι στην σημερινή του επιφυλλίδα ο Στέφανος Κασιμάτης ειρωνεύτηκε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν κατά την τελευταία του ομιλία στην Βουλή, ήταν εμφανώς αλλαγμένος εμφανισιακά, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο γράφοντας:

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς».

Η Καθημερινή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το σχόλιο περί μαλλιών Facebook Twitter
TV & Media
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ