Η αποκάλυψη του Τζουντ Λο για το εξοχικό του "The Holiday" και το αν υπάρχει στο Airbnb

Η αποκάλυψη του Τζουντ Λο για το εξοχικό του "The Holiday" και το αν υπάρχει στο Airbnb Facebook Twitter
Ο Τζουντ Λο ως «Γκράχαμ» στο Holiday / Φωτογραφία: IMDB
0

Σε μία αποκάλυψη για το "The Holiday" προχώρησε ο Τζουντ Λο, μιλώντας για το αν το εξοχικό σπίτι της ταινίας είναι διαθέσιμο στο Airbnb.

Ο Τζουντ Λο όμως, είχε απογοητευτικά νέα για όσους λάτρεψαν το σπίτι παρακολουθώντας το χριστουγεννιάτικο "The Holiday". Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιόφωνο του BBC, ο ηθοποιός που έπαιξε το ρόλο του Γκράχαμ στη ρομαντική κωμωδία του 2006, αποκάλυψε ότι το εξοχικό στο Ρόουζχιλ που εμφανίζεται στο "The Holiday" δεν είναι καν αληθινό.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν κάποιος μπορούσε να βρει στο Airbnb το εξοχικό σπίτι, ο Λο απάντησε: «Αυτό το εξοχικό δεν υπάρχει... ωω, ναι».

Ο Τζουντ Λο συνέχισε εξηγώντας ότι η σκηνοθέτις της ταινίας, η Νάνσι Μέιερς είναι «λίγο τελειομανής». «Γύρισε ολόκληρη την περιοχή και δεν βρήκε ακριβώς το εξοχικό σπίτι που έψαχνε», είπε. «Λοιπόν, απλώς νοίκιασε ένα οικόπεδο, σχεδίασε το σπίτι και έβαλε κάποιον να το φτιάξει».

Η αποκάλυψη του Τζουντ Λο για το εξοχικό του "The Holiday" και το αν υπάρχει στο Airbnb Facebook Twitter
To cottege της ταινίας που τελικά... δεν υπάρχει / Φωτογραφία: IMDB

Αναλύοντας λεπτομέρειες από τα παρασκήνια σχετικά με την παραγωγή της ταινίας, ο Λο συνέχισε: «Λοιπόν, εδώ είναι το αστείο… Γυρίζαμε τον χειμώνα. Και κάθε φορά που πήγαινα σε αυτήν την πόρτα, κάναμε cut και γυρίσαμε τις σκηνές στους εσωτερικούς χώρους στο Λος Άντζελες, περίπου τρεις μήνες αργότερα».

Όταν οι οικοδεσπότες διαμαρτυρήθηκαν αστειευόμενοι, αποκαλώντας την αποκάλυψη «απογοητευτική» και κάτι που «δεν αντέχεται», ο Λο απάντησε παιχνιδιάρικα: «Απλώς έσκασα τη φούσκα. Συγγνώμη!»

Ο Τζουντ Λο πρωταγωνίστησε μαζί με την Κάμερον Ντίαζ, την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζακ Μπλακ στο «The Holiday», μια συγκινητική ιστορία για δύο γυναίκες που ανταλλάσσουν σπίτια μεταξύ τους για να γλιτώσουν από τα ρομαντικά τους προβλήματα την περίοδο των Χριστουγέννων. Η ταινία θεωρείται αγαπημένη για τις γιορτές. Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για τους θαυμαστές που το ξαναβλέπουν κάθε χρόνο, ο Λο το περιέγραψε ως «ειλικρινά, απλά γοητευτικό».

Με πληροφορίες από ABC News

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

TV & Media / Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

Στην τρίτη σεζόν του Euphoria, η Κάσι της Σίντνεϊ Σουίνι ξεκινά λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τον γάμο της με τον Νέιτ. Δημιουργοί που εργάζονται πραγματικά στην πλατφόρμα κατηγορούν τώρα τη σειρά του HBO ότι παρουσιάζει την εργασία στο σεξ σαν καρικατούρα, αναπαράγοντας στερεότυπα που οι ίδιες προσπαθούν εδώ και χρόνια να πολεμήσουν.
THE LIFO TEAM
Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

TV & Media / Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

Το Adolescence ήταν ο μεγάλος νικητής των BAFTA TV Awards, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία και σπάζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε μία τελετή. Ο Στίβεν Γκράχαμ τιμήθηκε με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου, ενώ ο 16χρονος Όουεν Κούπερ έγινε ο νεότερος νικητής στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM