«Καλό ταξίδι Γεράσιμε...» έγραψε ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε», Πατρίκιος Κωστής, αποχαιρετώντας τον ηθοποιό Γεράσιμο Μιχελή.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής υπήρξε «σεμνός, τρυφερός, δοτικός και πάνω απ' όλα έντιμος άνθρωπος» ενώ αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν μιλήσει τηλεφωνικά πριν μερικούς μήνες.
Η ανάρτηση του Πατρίκιου Κωστή:
«Σεμνός, τρυφερός, δοτικός και πάνω απ' όλα έντιμος άνθρωπος!
Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά πριν μερικούς μήνες και είχαμε χαρεί τόσο πολύ για την επικοινωνία μας!
Καλό ταξίδι Γεράσιμε...»
Γεράσιμος Μιχελής: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «κακό» στο «Παρά πέντε»
Ο Γεράσιμος Μιχελής υπήρξε αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη (1990), ενώ είχε παρακολουθήσει και σεμινάρια φωνητικής. Παράλληλα, σπούδασε μονωδία και θεωρητικά στο Ωδείο Πειραιώς, συνδυάζοντας την τέχνη του λόγου με τη μουσική παιδεία.
Ο Γεράσιμος Μιχελής γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο «κακός» της πολύ επιτυχημένης σειράς «Στο Παρά Πέντε», του Γιώργου Καπουτζίδη.