Φλόρενς Πιού: «Η Marvel δεν ήθελε να πηδήξω από τον δεύτερο ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου για λόγους ασφάλειας»

Φλόρενς Πιού: «Η Marvel δεν ήθελε να πηδήξω από τον δεύτερο ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου για λόγους ασφάλειας» Facebook Twitter
Florence Pugh/ Φωτ: EPA
0

Η Φλόρενς Πιού προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψή της πως πίεσε τη Marvel να της επιτρέψει να πραγματοποιήσει μόνη της μια εξαιρετικά επικίνδυνη σκηνή στο νέο φιλμ «Thunderbolts», πηδώντας από τον δεύτερο ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, το Merdeka 118 στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Σε συνέντευξή της στο Fandango, η 28χρονη ηθοποιός, η οποία επιστρέφει ως Γελένα Μπελόβα, αποκάλυψε ότι έστειλε αλλεπάλληλα email στον πρόεδρο των Marvel Studios Κέβιν Φάιγκι, προσπαθώντας να τον πείσει να της επιτραπεί να γυρίσει η ίδια τη σκηνή, χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ.

«Ήταν στο σενάριο εξαρχής, αλλά όσο πλησιάζαμε στα γυρίσματα, άρχισαν να λένε πως δεν πρόκειται να συμβεί λόγω ασφαλιστικών περιορισμών. Εγώ αντέδρασα και είπα “Μα τι στο καλό; Φυσικά και θα το κάνουμε!”», δήλωσε με χιούμορ η Πιού.

Σύμφωνα με την ίδια, έστειλε «σπαστικά πολλά» email στον Φάιγκι γράφοντας πως «αυτό θα κάνει θαύματα για την προώθηση της ταινίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Του έγραψα ότι θα σπάσουμε τρία ρεκόρ Γκίνες με τρεις γυναίκες να κάνουν τις δικές τους επικίνδυνες σκηνές. Επέμεινα μέχρι που μου είπαν “αν το θέλεις τόσο πολύ, θα το κανονίσουμε”».

Η Πιού, που δεν έχει πρόβλημα με τα ύψη, δήλωσε πως η συγκεκριμένη σκηνή ήταν κάτι «πολύ διαφορετικό, σχεδόν τρέλα» και πως χρειάστηκε τρομερή αυτοσυγκέντρωση για να την πραγματοποιήσει. Μετά το άλμα, όπως είπε, έπεσε για ύπνο επί τρεις ώρες, αφού το σώμα και το μυαλό της υπέστησαν μεγάλη αποφόρτιση από την αδρεναλίνη.

Η εντυπωσιακή αυτή κίνηση της Πιού φέρνει στο νου τον Τομ Κρουζ, ο οποίος σκαρφάλωσε στον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, το Burj Khalifa, για τις ανάγκες της ταινίας «Mission: Impossible – Ghost Protocol» (2011), καθιερώνοντας νέο επίπεδο στις κινηματογραφικές κασκαντέρ σκηνές.

Το «Thunderbolts», η νέα πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή της Marvel, κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου 2025. Πρωταγωνιστούν οι Σεμπάστιαν Σταν, Ουάιατ Ράσελ, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ολγα Κουριλένκο, Τζέραλντιν Βισουάναθαν, Χάνα Τζον-Κάμεν και Τζούλια Λούις-Ντρέιφους. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια ομάδα αντι-ηρώων του MCU που ενώνουν δυνάμεις για μια αποστολή υψηλού ρίσκου.

Με πλροφορίες από Variety

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM