Eurovision 2022: Αυτό είναι το ελληνικό τραγούδι - «Die Together» από την Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Αυτό είναι το ελληνικό τραγούδι- Το «Die Together» της Αμάντα Γεωργιάδη Facebook Twitter
0

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την Eurovision 2022, καθώς η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα το τραγούδι «Die Together», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Αμάντα Γεωργιάδη.

Σε ερώτηση πώς της φαίνεται που θα διαγωνισθεί στη Eurovision σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η Αμάντα Γεωργιάδη είπε: «Είναι κρίμα, είναι τραγικό, λυπάμαι πάρα πολύ», τονίζοντας ότι «εγώ έγραψα το τραγούδι έναν χρόνο πριν τον πόλεμο και δεν έχει σχέση ούτε με τον πόλεμο ούτε με την πανδημία. Είναι ένα τραγούδι για την αγάπη».

«Ο τίτλος του τραγουδιού είναι μεταφορικός, ο καθένας πρέπει να τον ακούσει με τον τρόπο του. Όταν αγαπάς κάποιον, θες να κάνεις τα πάντα», προσέθεσε η Αμάντα Γεωργιάδη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision 2022:

Ο φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord), δραστηριοποιείται στη Νορβηγία. Ο πατέρας της είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα της Νορβηγίδα. Γεννήθηκε στην Ελλάδα και έφυγε για την Νορβηγία σε ηλικία μόλις 3 ετών. Μετακόμισε με όλη την οικογένεια της στο Tennfjord και είναι τελειόφοιτη Ιατρικής.

Το τραγούδι της «Troubled Water» ακούστηκε στην σειρά «Spinning Out» του Netflix.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM