ΕΡΤ: Ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης ανέλαβε διευθυντής Ραδιοφωνίας

ΕΡΤ: Ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης ανέλαβε διευθυντής Ραδιοφωνίας Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΕΡΤ
0

Ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης ορίστηκε την Τρίτη διευθυντής Ραδιοφωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ.

Στις αρμοδιότητες της νέας διοικητικής δομής, που αντικατέστησε τη Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας, περιλαμβάνεται ο συντονισμός και η παραγωγή των εκπομπών του Δεύτερου, του Τρίτου Προγράμματος και του Kosmos, καθώς και των μη ενημερωτικών εκπομπών του Πρώτου Προγράμματος, της ΕΡΑ σπορ, της Φωνής της Ελλάδας και των 19 Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ, αναφέρει η δημόσια τηλεόραση σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Απέργης ασχολείται από το 1982 με το πολιτιστικό ρεπορτάζ σε μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά, έχοντας στο ενεργητικό του συνεντεύξεις από δεκάδες σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού, της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου, της μουσικής και του χορού. Από το 1985 εργάζεται ως παραγωγός στην Ελληνική Ραδιοφωνία, στην παρουσίαση και επιμέλεια μουσικών, δημοσιογραφικών και πολιτιστικών εκπομπών, ενώ παράλληλα έχει και πλούσια συγγραφική δραστηριότητα, εστιασμένη στις βιογραφίες σημαντικών εκπροσώπων του ελληνικού πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του στο Δεύτερο Πρόγραμμα, η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ελληνικό τραγούδι.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM