Η Κατερίνα Ντούσκα χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό με την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2019, με το τραγούδι «Better Love».

 

Η εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας ήταν για ακόμη μία φορά άκρως πρωτότυπη και εντυπωσιακή με το «Better Love» να καταχειροκροτείται από το κοινό, που έχει γεμίσει την αρένα στο Τελ Αβίβ. Το σχόλιο στο Twitter της Εurovision είναι ενδεικτικό καθώς κάνουν λόγο για ένα μαγικό, κομψό σόου.

 

 

 

Το τραγούδι «Better Love» έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon. Στη σκηνή την πλαισίωσαν οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη. 

 

Την χορογραφία επιμελήθηκε η Ιωάννα Τουμπακάρη, ενώ το σκηνικό που θυμίζει αναγεννησιακό παραμύθι και είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος, ο Tom Denning. Να σημειωθεί πως η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision.

 

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον τελικό της Eurovision:

 

 

 LIVE: Ό,τι τέλειο, απαίσιο και ξεκαρδιστικό συμβαίνει τώρα στη Γιουροβίζιον