Έλλη Κοκκίνου: «Έπαθα αναιμία από την αφαγία» - Η αποκάλυψη για την αυτοάνοση διαταραχή της

Έλλη Κοκκίνου: «Έπαθα αναιμία από την αφαγία» - Η αποκάλυψη για την αυτοάνοση διαταραχή της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Έλλη Κοκκίνου / NDP
0

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη στο vidcast του Παναγιώτη Σίμου.

Παρότι η δημοφιλής τραγουδίστρια σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, στο vidcast η Έλλη Κοκκίνου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, καθώς μίλησε ανοιχτά και για την αυτοάνοση διαταραχή της.

«Έχω άτυπη Κοιλιοκάκη. Απαγορεύεται να φάω γλουτένη, αλλά δε θέλω να αφήνομαι κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα κιλά που απέκτησε, αλλά για τα σχόλια που άκουσε σχετικά με το βάρος της. 

«Έχω υπάρξει με 22 κιλά παραπάνω. Έχω ακούσει: “Πώς έχεις γίνεις έτσι” από θυρεοειδή τα απέκτησα και κουβάλησα όλα αυτά τα κιλά σε ένα χρόνο. Είχα φτάσει σε άλλο επίπεδο, σε αναιμία από την αφαγία. Ήμουν με 4 νεκταρίνια την ημέρα και εγώ πάχυνα και πήγαινα στον γιατρό και είχα χλομιάσει», κατέληξε.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM