Έλλη Κοκκίνου: Δεν ξέρω γιατί ασχολούνται ακόμα με εμένα και τον Διονύση Σχοινά

Η απορία της Έλλης Κοκκίνου για την ίδια και τον Διονύση Σχοινά μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την εκπομπή Night Out
0

Αν και έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες από την περίοδο που η Έλλη Κοκκίνου ήταν ζευγάρι με τον Διονύση Σχοινά, φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια ακόμα δέχεται ερωτήσεις για αυτήν τη σχέση.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Night Out», η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Έχουμε κάνει όλοι οικογένειες, έχουμε περάσει τόσα, δεν καταλαβαίνω».

Η τραγουδίστρια τόνισε πως απορεί γιατί ακόμα οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να ασχολούνται με μία σχέση που ανήκει στο παρελθόν.

«Δεν ξέρω γιατί ασχολούνται ακόμα με εμένα και τον Διονύση Σχοινά. Δεν ξέρω. Έχουν γεννηθεί πόσες γενιές παιδιά, από τότε. Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται αυτό. Έχουμε κάνει όλοι οικογένειες, έχουμε περάσει τόσα. Δεν καταλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια επί του θέματος κι ούτε σκοπεύει να το κάνει, αφού νιώθει ότι το θέμα δεν αφορά πλέον, ούτε εκείνη, αλλά ούτε και τον Σχοινά, αφού είναι ζευγάρι με την Καίτη Γαρμπή.

«Δεν έχω πάρει ποτέ θέση και δεν με νοιάζει να το κάνω. Δεν αφορά κανέναν από τους τρεις μας. Από τους τρεις μας, κανέναν. Να βγω να πω τι; Να πω τι για κάτι που είχαμε πριν 30 χρόνια; Ποιος νοιάζεται;», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ