Διονύσης Πρώιος: Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο, δήλωσε φίλος του

Διονύσης Πρώιος: Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο, δήλωσε φίλος του Facebook Twitter
0

Ο Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, χάνοντας τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο που την είχε χάσει ο 20χρονος γιος του.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με την ίδια μηχανή που οδηγούσε το παιδί του, όταν έφυγε από τη ζωή. Ο Κίμωνας Πάττας, φίλος του που γνώριζε τον 58χρονο για 25 χρόνια, περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day», πώς έμαθε ότι ο Διονύσης Πρώιος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ακόμη, υπογράμμισε ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, ιατροδικαστική εξέταση.

«Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο "Γεννηματάς" και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται» ανέφερε αρχικά στην εκπομπή.

Διονύσης Πρώιος: Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο, δήλωσε φίλος του Facebook Twitter


«Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν κάποια ξαδέλφη τους και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά. Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε ακριβώς το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Πολύ αγαπητός σε πολύ κόσμο και από το MasterChef. Γνωριζόμασταν σίγουρα 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας.

Πέθανε με τον ίδιο τρόπο που «έφυγε» ο γιος του

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη, καθώς ο Διονύσης Πρώιος ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό, μετά τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι. Ο πρώην παίκτης του MasterChef έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της συμπαίκτριάς του, Ντέμης Γεωργίου, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 58χρονος μάγειρας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για χειρουργική επέμβαση, υπέκυψε στα τραύματά του. Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό συνθήκες παρόμοιες με εκείνες του θανάτου του γιου του, Μιχάλη, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook η φίλη του Δομινίκη Κεφαλοπούλου, η κηδεία του Διονύση Πρώιου θα γίνει στην Κεφαλονιά, το νησί από όπου κατάγεται. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί δίπλα στο παιδί του. Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου, ανέφερε: «Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη στην Κεφαλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας – Μην γράφετε ό,τι θέλετε για τις συνθήκες κλπ.».



 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM