>>> Διεγράφη η κυρία Στεφανίδου από την ΕΣΗΕΑ. Διότι η ΕΣΗΕΑ είναι μια μαχητική ένωση που υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας. Η κορύφωση της λυσσαλέας μάχης της σημειώθηκε πριν λίγες μέρες όταν ο κύριος Σόμπολος έβγαινε ιδρωμένος στον περιβολο του Σκάι μετα την συνάντησή του με τον Χρήστο Παναγόπουλο (με αφορμή την μείωση μισθών σε όλο το προσωπικό), για να ανακοινώσει πώς "δεν θυμάμαι τι είπαμε με τον Χρήστο". Η κυρία Στεφανίδου είναι συντετριμένη, έμεινε άγρυπνη στο στούντιο.

>>> Φήμες ότι διασπάται η συντακτική ομάδα του Πρώτου Θέματος, ταυτόχρονα με τις φήμες ότι εισέρχεται ο γίγας του πνεύματος κύριος Μαρινάκης στην μετοχική του σύνθεση. Συμπτωματικά, η ταινία που μοιράζει σήμερα η πολύπλαγκτη εφημερίδα έχει τον τίτλο της πρώτης  στήλης του κυρίου Θέμου Αναστασιάδη στην Καθημερινή: "'Οσα παίρνει ο  άνεμος". Η μοίρα παίζει με τον Θέμο και γελά.

>>> Στην έκτη θέση βρέθηκε η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία την προηγούμενη Κυριακή, με 85.000 φύλλα. Εν τω μεταξύ, o κύριος Νόλλας, εξακολουθεί να εκδίδει, μια φορά το μήνα, το συγκλονιστικά στοχαστικό και  ασυνάρτητα οραματικό ''Κοντέινερ'' -πάντα μαζί με την ''Ελευθεροτυπία''.

>>> Έκλεισε και επισήμως το ''Voyager'', το ταξιδιωτικό περιοδικό του περιπετειώδους κυρίου Μπόμπολα

>>> Αδελφέ μου, πού είσαι; Σήμερα το Παρόν δημοσιεύει εγκυρότατο αρθρίδιο με τίτλο "Το Alter ξεπερνάει τα προβλήματα", χωρίς βεβαίως να εξηγεί πώς και πότε (αφού τα προβλήματα όχι μόνο δεν ξεπερνιούνται, αλλά μεγεθύνονται).  Το αγαπητικό αυτό δημοσίευμα, σε κάνει αμέσως να καταλαβαίνεις πώς για Κουρή μιλάει Κουρής.

>>>Το ανέκδοτο της μέρας: Ο κύριος Χατζηνικολάου αποδίδει την χαλαρή χρωκοπία των media στην Ελλάδα στη "συμπεριφορά των βαρώνων που τα χειρίστηκαν για άλλότριους σκοπούς".

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr