1.Με ένα νέο σημείωμα επανήλθε η Μάνια Τεγοπούλου στο πρωτοσέλιδο της μαρτυρικής Ελευθεροτυπιας. Σαφές και ποιητικό -όπως τα προηγούμενα. Πιθανολογείται τα σιβυλλικά αυτά μηνύματα  χρησιμεύουν και ως κουπόνια. Με 20 τέτοια διασφαλίζεις το μισθό σου. Με 50, κυρήσσεις την επανάσταση στους Τράχωνες.

2.Μετά τον αριστοτεχνικό εκβιασμό του κυρίου Ψυχάρη ότι θα κλείσει το ημερήσιο Βήμα (μια αξιοπρεπή, πλην αντιδημοφιλή εφημερίδα) εάν εξελιχθεί η επαπειλούμενη απεργία στον ΔΟΛ,  οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στο καράβι που βυθίζεται. Με δεδομένο τον φόβο και την ανεπάρκεια της ΕΣΗΕΑ να επιβάλλει ένα πλαίσιο λογικής και εργασιακής δικαιοσύνης είναι βέβαιον ότι αυτό είναι η αρχή του τέλους για τα μεγάλα μαγαζιά. Οι λόγοι είναι γνωστοί και παλεύονται δύσκολα. Η εργασιακή πίεση βεβαίως δεν θα έφερνε στα ταμεία τα χρήματα που λείπουν και τα δάνεια που πρέπει να αποπληρωθούν -ίσως όμως έδινε λίγο δανεικό χρόνο στον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του.

3. Ο κύριος Νικητέας είναι υπάλληλος του κυρίου Αναστασιάδη στο Θέμα και του κυρίου Λάλα στον Flash. Δηλαδή βγάζει εξ αυτών το μεροκάματό του. Εχει επίσης ένα "ενημερωτικό" σάιτ και έχει θεαθεί σε κουτσομπολίστικες εκπομπές.  Δεν είναι τυχαίο ότι μονίμως υβρίζει τους ανταγωνιστές των κυρίων του (συχνά και την LIFO), ενώ σφίγγεται  να εξωραίσει τα σκουπίδια τους.  Σε καλή μεριά.

4. Οκτώ σελίδες υπέρ του Νικήτα Κακλαμάνη  είχε η τελευταία Athens Voice. Σε καλή μεριά επίσης.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr