No.1

Bella Ramsey: Στο «The Last Of Us» θα υπάρχουν γκέι ερωτικές ιστορίες- Συνηθίστε το

Bella Ramsey: Στο «The Last Of Us» θα υπάρχουν γκέι ερωτικές ιστορίες- Συνηθίστε το Facebook Twitter
0

Η πρωταγωνίστρια του «The Last Of Us» Bella Ramsey επιμένει ότι οι άνθρωποι και ειδικά τα troll πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι στην σειρά θα υπάρξουν πολλές γκέι ερωτικές ιστορίες.

Η ηθοποιός, που υποδύεται την Ellie στην επιτυχημένη σειρά του HBO, είπε ότι η σειρά την επόμενη σεζόν πιθανόν θα ακολουθήσει την γραμμή της προηγούμενης σεζόν και αυτό σημαίνει ότι οι θεατές θα δουν queer ρομαντικές ιστορίες στον κεντρικό πυρήνα της αφήγησης.

Η σειρά πρόσφατα δέχτηκε επικρίσεις από συγκεκριμένους χρήστες μετά το τρίτο επεισόδιο.

Σε αυτό υπάρχει η ιστορία αγάπης δύο ανδρών. Η Ramsey απαντώντας σε αυτά τα σχόλια για την ρομαντική ιστορία που εκτυλίχθηκε μεταξύ δύο ανδρών σεναριακά ήταν κάθετη: «(Οι θεατές) Θα πρέπει να το συνηθίσουν».

Σε μία συζήτηση που είχε η ηθοποιός με το περιοδικό GQ, είπε ότι πρόσφατα επισκέφθηκε το δωμάτιο των σεναριογράφων για να μάθει τι θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν.

«Ήταν πολύ cool να τους ακούω να μιλούν για τις ιδέες τους. Τους παρακολούθησα αρκετή ώρα ακριβώς επειδή ήμουν περίεργη. Νομίζω ότι η σειρά πολύ πιθανόν να ακολουθήσει την αφήγηση της ιστορίας του παιχνιδιού και αυτή τη φορά. Δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει πολύ να κλείσουν τα κενά».

Αυτό σημαίνει ότι η πλοκή για τη δεύτερη σεζόν θα δείξει την Ellie αναπτύσσει μία ερωτική σχέση με μια άλλη νεαρή γυναίκα, την Dina. 

Μιλώντας για την πλοκή του παιχνιδιού και το πώς μπορεί να σχετίζεται με τα γυρίσματα, η Ramsey είπε πως «Υπάρχουν μερικά κομμάτια όπου η Ellie είναι μόνη της, πιθανώς, αλλά μου αρέσει το γεγονός πως τώρα έχει επίσης τη Dina».

Η Ramsey ρωτήθηκε αν ανησυχούσε για το τι θα μπορούσε να συμβεί εάν ακολουθήσουν περισσότερα queer ρομάντζα και ερωτικές ιστορίες.

«Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτό. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα σκεφτούν αυτό που θέλουν να σκεφτούν. Αλλά θα πρέπει να το συνηθίσουν.

»Αν δεν θέλετε να δείτε τη σειρά επειδή έχει γκέι ιστορίες, επειδή έχει έναν trans χαρακτήρα, αυτό εξαρτάται από εσάς. Εσείς χάνετε. Δεν θα με κάνει να φοβηθώ».

Με πληροφορίες του GQ/NME

TV & Media
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM
Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM