«Αυγή»: Δεν κλείνει τελικά το καθημερινό φύλλο με παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ - «Θα γίνει προσπάθεια εξυγίανσης»

Εφημερίδα Η Αυγή Facebook Twitter
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
0

Να μην αναστείλει την καθημερινή έκδοση της Αυγής αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει το ΣΚΑΪ, στη συνεδρίαση, που διήρκεσε περίπου 7 ώρες, υπό τον Αλέξη Τσίπρα με τηλεδιάσκεψη, αποφασίστηκε να μην ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ΠΣ «επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυγής και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας».

Αυτό έρχεται μετά την παραίτηση του διευθυντή Άγγελου Τσέκερη και την συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι είπαν «όχι» στο κλείσιμο της Αυγής και ζήτησαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM