Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για Αντώνη Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για Αντώνη Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα» Facebook Twitter
0

Με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΚΑΪ για τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα - Βινύλιο και τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ότι ο παρουσιαστής σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ μέσω ανάρτησης στο Facebook, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του καναλιού.

«Τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση. Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα του Αντώνη Κανάκη.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ