Ο Κένεθ Μπράνα ως Μπόρις Τζόνσον σε τηλεοπτική σειρά για την πανδημία

Ο Κένεθ Μπράνα ως Μπόρις Τζόνσον σε τηλεοπτική σειρά για την πανδημία Facebook Twitter
Ο Κένεθ Μπράνα ως Μπόρις Τζόνσον σε σειρά για την πανδημία
0

Ο κινηματογραφικός Ερρίκος ο 5ος, κατά κόσμον Κένεθ Μπράνα θα υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, στην δραματική σειρά, «This Sceptred Isle».

Το σενάριο εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως μέρος μιας συμφωνίας μεταξύ του σκηνοθέτη τoυ «The Trip» Michael Winterbottom και του παραγωγού του «True Detective» Richard Brown.

Η σειρά των πέντε επεισοδίων θα παρουσιάσει τα γεγονότα γύρω από τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, την κυβέρνηση και τη χώρα ενόψει του πρώτου κύματος της παγκόσμιας πανδημίας.

Θα εντοπίσει τον αντίκτυπο στη Βρετανία από την πανδημία και την ανταπόκριση των επιστημόνων, νοσοκόμων και γιατρών στην μάχη να περιορίσουν και να ξεπεράσουν τον ιό.

Βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων από την Ντάουνινγκ Στριτ, το Υπουργείο Υγείας, την Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για Έκτακτες Ανάγκες (SAGE) και από νοσοκομεία όλης της χώρας.

Ο Michael Winterbottom υπογράφει το σενάριο της σειράς με τον Kieron Quirke αλλά και τη σκηνοθεσία των πέντε επεισοδίων.

Επίσης, έχει αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής μαζί με τον Richard Brown. Η Melissa Parmenter (Revolution Films) θα είναι παραγωγός μαζί με τους Josh Hyams και Anthony Wilcox. Ο Tim Shipman, πολιτικός συντάκτης των The Sunday Times, θα βρεθεί στη θέση του ειδικού συμβούλου της σειράς.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 και η πρεμιέρα αναμένεται το φθινόπωρο του 2022.

Με πληροφορίες του Deadline

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM