Το Netflix ετοίμασε ντοκιμαντέρ για τον Πελέ - Δείτε το τρέιλερ

Το Netflix ετοίμασε ντοκιμαντέρ για τον Πελέ - Δείτε το τρέιλερ Facebook Twitter
0

Μετά τον Τόνι Πάρκερ, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Άιρτον Σένα, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, είναι η σειρά του θρυλικού Πελέ να αποτελέσει το θέμα ντοκιμαντέρ στην συνδρομητική πλατφόρμα Netflix.

Ενώ περιμένουν την ταινία, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Φεβρουαρίου, οι θαυμαστές του τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρκούνται σε ένα σποτ 30 δευτερολέπτων, που παρουσιάστηκε σήμερα.

Με την ευκαιρία αυτή, το Netflix επέλεξε να προωθήσει το ντοκιμαντέρ στη βάση μιας πολύ συχνά αμφισβητούμενης στατιστικής: «1281 γκολ σε 1363 παιχνίδια».

Το Netflix ετοίμασε ντοκιμαντέρ για τον Πελέ - Δείτε το τρέιλερ Facebook Twitter
GETTY IMAGES

Αυτή η ταινία, με τον απλό τίτλο «Πελέ», θα είναι επομένως μια ευκαιρία να ξαναζωντανέψει η εξαιρετική καριέρα του παίκτη, με τη χρήση εικόνων αρχείου αλλά και μαρτυρίες από πρώην συμπαίκτες του «μαύρου διαμαντιού», όπως οι Ζαγκάλο, Αμαρίλντο και Ζαϊρζίνιο.

Ο «Βασιλιάς» Πελέ, ο οποίος παραχώρησε τις συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «χαίρεται να ξαναζήσει τις αναμνήσεις του».

Το ντοκιμαντέρ είναι επομένως ένα επίκεντρο, το οποίο εστιάζει σε μια περίοδο 12 ετών στην ποδοσφαιρική ζωή του παλαίμαχου επιθετικού: από το 1958, όταν σήκωσε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σουηδία σε ηλικία 17 ετών, έως το 1970, όταν έγινε ο πρώτος που στέφθηκε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM