«Κρούσμα κορωνοϊού στην παραγωγή του Big Brother», σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN

«Κρούσμα κορωνοϊού στην παραγωγή του Big Brother», σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN Facebook Twitter
0

Κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στις παραγωγές Big Brother και J2US, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού OPEN. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής του ριάλιτι J2US Νίκος Κοκλώνης εξήγησε πως έγιναν τεστ σε όλους τους τεχνικούς του μουσικού ριάλιτι, όταν ενημερώθηκε πως ένας τεχνικός άλλης μεγάλης παραγωγής είχε βγει θετικός. 

Όπως είπε ο κ. Κοκλώνης, πολλοί τεχνικοί δουλεύουν παράλληλα σε παραγωγές διαφορετικών καναλιών και αυτός ήταν ο λόγος του συναγερμού. «Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο J2US, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΙ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1... Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Όταν λοιπόν ενημερώθηκα ότι ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός...».

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιο διέκοψε τον προσκεκλημένο και δήλωσε live στον αέρα πως «είναι επίσημο» και το κρούσμα κορωνοϊού ήταν σε τεχνικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ Big Brother. Ο κ. Κοκλώνης εξήγησε πως το Big Brother γυρίζεται στα στούντιο Κ1 και το J2US στο Κ2. Στο Κ1 γυρίζεται και το Style me Up, με αποτέλεσμα μέχρι τα μεσάνυχτα, χθες, να γίνονται τεστ στους συντελεστές της εκπομπής, χωρίς κάποιο άλλο θετικό αποτέλεσμα. 

Το J2US θα προβληθεί σε επανάληψη το ερχόμενο Σάββατο, καθώς μετά τους προληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό δύο συνεργάτες της δημοσιογραφικής ομάδας του show βρέθηκαν θετικοί.

Δείτε το βίντεο:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ