Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην τηλεόραση; Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην τηλεόραση; Όλες οι πληροφορίες Facebook Twitter
0

Τον περασμένο Ιούλιο η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε το κοινό μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, αποφασίζοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ίδια και την οικογένειά της. 

Αν και έκτοτε τονίζει συχνά πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cosmopoliti, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να ετοιμάζει νέα εκπομπή, αυτή τη φορά βραδινή τύπου σόου, η οποία θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, αν και το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την επιστροφή της.

Να σημειωθεί πως πριν μερικές ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη είχε επαναλάβει πως δεν σκοπεύει να δουλέψει φέτος. Καλεσμένη σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει χαρακτηριστικά: «[...] Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».

Τον Μάιο η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει live στην εκπομπή της, ότι αποχωρεί από τον Alpha, αφήνοντας ωστόσο μια αόριστη υπόνοια επιστροφής της στο μέλλον.

«Από πέρυσι έχω πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία (...) Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία (...) Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM